Gastvrouw/heer

Onze gastvrouwen/ -heren zijn het eerste aanspreekpunt voor bezoekers van het activiteitencentrum de Aquamarijn.

De taken en bezigheden van de gastvrouwen/ -heren zijn divers. Zij ondersteunen de activiteiten, doen barwerkzaamheden en zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gastvrouwen/ -heren!

Functieomschrijving:

U draait, begeleidt en/of ondersteunt activiteiten die plaats vinden in de Aquamarijn. Daarnaast ontvangt u bezoekers en staat u ze te woord en verzorgt u de koffie en thee bij de activiteiten.  Voorbeeld van activiteiten zijn computer Inloop, koffie Inloop, bingo avonden, grote bijeenkomsten etc.

U maakt de verschillende ruimtes klaar voor de activiteiten en biedt een luisterend oor waar nodig. Ook diverse kleine huishoudelijke werkzaamheden en andere incidentele werkzaamheden horen bij deze leuke vrijwillige functie en worden in overleg gedaan.

Bent u die representatieve, gedreven, gemotiveerde, betrokken, flexibele en communicatief vaardige gastvrouwen/-heren die we zoeken en bent u zowel overdag,  s' avonds en incidenteel in het weekend inzetbaar. Neem dan contact op met Linda Crouwel via 036 54 04993 of activiteitencentrum@aquamarijn.asg.nl